Ochrana osobních údajů (GDPR)

1. CO JSOU SOUBORY COOKIES

Soubory cookies jsou krátké textové soubory, které internetová stránka odešle do Vašeho prohlížeče. Umožňují internetové stránce zaznamenat informace o Vaší návštěvě, například zvolený jazyk a podobně. Následující návštěva stránek tak pro Vás může být snazší a příjemnější. Soubory cookies jsou důležité, neboť bez nich by procházení sítě Internet bylo mnohem složitější. Soubory cookies umožňují lepší využití naší internetové stránky a přizpůsobení jejího obsahu Vašim potřebám. Soubory cookies používá téměř každá internetová stránka na světě. Soubory cookies jsou užitečné, protože zvyšují uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky.

2. DRUHY SOUBORŮ COOKIES

Relační (tedy dočasné) soubory cookies nám umožňují propojovat Vaše jednotlivé aktivity po dobu prohlížení těchto internetových stránek. V okamžiku otevření okna Vašeho prohlížeče se tyto soubory aktivují a deaktivují se po zavření okna Vašeho prohlížeče. Relační cookies jsou dočasné a po zavření prohlížeče se všechny tyto soubory vymažou.
Trvalé soubory cookies nám pomáhají Váš počítač identifikovat, jestliže opětovně navštívíte naše internetové stránky. Další výhodou trvalých cookies je to, že nám umožňují přizpůsobit naše internetové stránky Vašim potřebám.

3. VYUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

V souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., O elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s Nařízením evropského parlamentu a rady EU 2016/679, si Vás tímto dovolujeme informovat, že naše internetové stránky využívají pro svoji činnost soubory cookies, tedy Vaše soubory cookies, včetně trvalých.
Tento souhlas nám udělujete na dobu 24 měsíců.
Internetové prohlížeče obvykle obsahují správu souborů cookies. V rámci nastavení Vašeho prohlížeče tak pravděpodobně můžete jednotlivé soubory cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich používání. Pro více informací použijte nápovědu Vašeho internetového prohlížeče.

4. ÚČEL POUŽITÍ SOUBORŮ COOKIES

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookies. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Více informací o souborech cookies naleznete zde (v angličtině): http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm

Odesláním kontaktního, poptávkového, registračního (nebo jiného) formuláře anebo přihlášením se k odběru Newsletteru do e-mailové schránky uděluji společnosti AutoCont IPC a.s, IČO: 25872613, se sídlem Uhlířská 1064/3, 710 00 Slezská Ostrava, Česká republika souhlas, aby zpracovávala mé osobní údaje v souladu s platnou národní a evropskou legislativou – zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů a Nařízením evropského parlamentu a rady EU 2016/679. Společnost AutoCont IPC a.s. zpracovává následující osobní údaje: jméno, příjmení, přihlašovací jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, název společnosti, IČO/datum narození, DIČ/IČ DPH/VAT, adresa pro účely kontaktování s cílem zaslání obchodní nabídky. Tyto údaje bude firma zpracovávat po dobu trvání obchodní spolupráce.

Osobní údaje budou zpracovávány pomocí prostředků výpočetní techniky k tomu pověřenými osobami. Odesláním výše uvedených formulářů nebo přihlášením se k odběru Newsletteru prohlašujete, že Vámi poskytnuté údaje jsou pravdivé a jsou poskytnuty dobrovolně. Máte právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv odvolat zasláním emailu na gdpr@autocont-ipc.cz nebo dopisu na adresu AutoCont IPC a.s., Uhlířská 1064/3, 710 00 Slezská Ostrava, Česká republika. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení.

Dle platných právních předpisů máte jako subjekt údajů tato práva: a) na přístup k osobním údajům, b) na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, c) na výmaz osobních údajů, d) na omezení zpracování osobních údajů, e) na přenositelnost údajů, f) vznést námitku, g) nebýt předmětem automatizovaného individuálního rozhodování, včetně profilování.
V případě nesrovnalostí či pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů nás můžete požádat o vysvětlení nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.